Na de feestdagen kleuren de straten van Venlo weer iets groener, want dan worden de kerstbomen van vele huishoudens op straat gezet.
Dit is de op een-na-drukste week van onze vereniging. Dan gaan stafleden, bestuursleden en leden van de oudere speltakken op pad om in de wijken de uit-huis geplaatste bomen te verzamelen om deze op de zaterdag te laten versnipperen. Voor deze actie stelt de gemeente Venlo een vergoeding te beschikking, zodat wij het lidmaatschap tegen een zo laag mogelijk bedrag aan kunnen bieden.

De actie valt altijd op de zaterdag ná Drie-koningen. Wij starten al eerder in de week,..

De deelname is gratis en voor koffie, thee, soep en broodjes wordt gezorgd.
Daarnaast ben je meteen welkom op het mid-zomer kerstfeestje voor de deelnemers aan deze activiteit!

Om alles in goede banen te leiden, worden er vooraf uitnodigingen verstuurd en een heel ophaalschema gemaakt.

Vele handen maken licht werk,..
Dit omdat er heel veel bomen opgehaald moeten worden!
Houd je e-mail, je WhatsApp en de ScoutingApp in de gaten voor meer info!

Lid worden!

Wil jij ook lid worden van Scouting Baden Powell?

KLIK HIER VOOR MEER INFORMATIE,..