en het laatste nieuws
   Corona en ons zomerkamp

Het STOND er echt,..
Onze zomerkampen gaan dit jaar niet door.

MAAR WE GAAN WEL!!
Vraag jullie staf hoe wij gaan.

namens staf en bestuur van Scouting Baden Powell.

nog meer extra informatie

Corona en ons zomerkamp

Het staat er echt,..
Onze zomerkampen gaan dit jaar niet door.

Wij hebben van Scouting Nederland de regelgeving voor het kunnen organiseren van zomerkampen ontvangen. Hierin zijn alle regels voor de groepen opgenomen. Er wordt onderscheid gemaakt in groepen met kinderen in leeftijd tot en met 12 jaar en leeftijd vanaf dertien jaar. Op de website van Scouting Nederland vind je alle informatie en regelgeving hierover.

Nu wil het feit dat het kunnen voldoen aan deze regels dusdanig veel vereist, dat het risico gewoon te groot is om op kamp te kunnen. Hoe graag wij ons zomerkamp door willen laten gaan,.. is en blijft de gezondheid van onze leden en onze stafleden voor ons het belangrijkste en is dit voor het eerst dat wij een beslissing als deze hebben moeten nemen. Een keuze waarbij afwegingen gemaakt zijn en mogelijkheden zijn voorgesteld.

We blijven kijken naar alternatieven en bespreken deze met onze stafleden.
Zijn er onduidelijkheden naar aanleiding van deze beslissing, neem dan gerust contact op met ons.

Het bestuur van Scouting Baden Powell.

Corona en de activiteiten

WIJ BEGINNEN WEER!!!

Hierbij houden we rekening met de vastgestelde maatregelen van het RIVM en volgen wij de adviezen van Scouting Nederland op.
Jullie ontvangen van de speltakstaf die informatie welke nodig is om hieraan te voldoen en wat dat direct voor jou als lid de gevolgen zijn.

Het besluit om op zomerkamp te kunnen gaan volgt in juni, na de update van het RIVM en Scouting Nederland.
Wij werken er op dit moment aan om gewoon op kamp te kunnen gaan. Meer info hierover volgt zo snel mogelijk!

Vragen stel je rechtstreeks aan je speltakstaf of via een bericht aan het bestuur.
Scouting Baden Powell volgt het advies van Scouting Nederland op.

Houd daarom onze website en ook onze facebookpagina in de gaten voor het laatste nieuws.
Namens het bestuur van Scouting Baden Powell.

Belangrijke links

- Scouting Nederland Coronamaatregelen