tot en met 31 mei zijn er bij Scouting Baden Powell

GEEN OPKOMSTEN EN ACTIVITEITEN

meer informatie

Geen opkomsten en activiteiten

Het coronavirus is volop in het nieuws en Scouting Nederland houdt de berichtgeving hierover scherp in de gaten.

Scouting Baden Powell volgt het advies van Scouting Nederland op en heeft hierdoor alle opkomsten van de speltakken alsmede alle activiteiten tot en met 31 mei aanstaande opgeschort. Wanneer hierin wijzigingen plaatsvinden, zullen wij dat hier en via andere kanalen kenbaar maken aan onze leden.

Hopelijk volgt er snel positief nieuws en kunnen wij weer van start met leuke programma's, hikes en het zomerkamp.

Houd daarom onze website en ook onze facebookpagina in de gaten voor het laatste nieuws.
Neem gerust contact op voor meer informatie.

Namens het bestuur van Scouting Baden Powell.

... ons nieuws vind en like je op Facebook

Steeds meer en steeds vaker maken verenigingen, bedrijven en groepen gebruik van social media om zijn of haar activiteiten te promoten of om deze vooraf onder de aandacht te brengen.
Dat doen wij ook!

Like daarom de Facebookpagina van Scouting Baden Powell en volg onze activiteiten.
Delen mag natuurlijk ook!

@scoutingbadenpowell